A'petit

Voor wie graag het nuttige aan het aangename koppelt. Je leert naast Aalst ook drie verschillende restaurants kennen. Elk restaurant serveert een stukje van het menu. Terwijl je van het ene naar het andere stapt, doet de gids het verhaal van deze denderende stad uit de doeken.

A’petit kan zowel overdag als ’s avonds georganiseerd worden. Je kan kiezen tussen twee formules. De tweede formule is zeker aan te raden voor groepen die na een lange werkdag snel aan tafel willen.

A’petit I
Duur: 3u00
Prijs: van € 50 tot € 65 p.p. Inbegrepen zijn de gids, aperitief met hapjes, hoofdgerecht met een drankje, koffie en dessert.

A’petit II
Duur: 3u00
Prijs: van € 55 tot € 75 p.p. Inbegrepen zijn de gids, voorgerecht met een drankje, hoofdgerecht met een drankje, koffie en dessert.

Maximum 25 personen per gids. Groepen groter dan 25 personen worden opgesplitst en op het einde van de wandeling herenigd. Indien de groep kleiner is dan 10 personen rekenen we een extra € 18 aan voor elke persoon minder dan 10.

Prijzen exclusief BTW (voor particulieren gelden de prijzen inclusief BTW).

"De gids was fantastisch en verdient een dikke pluim. Keuze van de restaurants was perfect en wij hebben allen onze buikjes dik kunnen eten. Simpel gezegd: wij waren héél content."
I.D., 30 maart 2014

 

sound by Jbgmusic