Bandieten, hoeren en krapuul

Kom alles te weten over de gruwelijkste folterpraktijken, werkloze beulen en straatmadeliefjes. Op onze weg van de Grote Markt naar het Schipperskwartier maken we kennis met Mie Tet, de pagadders van ’t Kantje, Jefke-mak-es-voelen en vele andere kleurrijke figuren.

Duur: 1u30
Prijs: € 90 per gids
Maximum 25 personen per gids.

Bandieten voor geboren winnaars

We delen de groep aan het begin van de wandeling op in kleine teams die het tegen elkaar opnemen. Ze worden door onze gidsen onderworpen aan een spervuur van zoekvragen. Maar er is meer nodig om de competitie te winnen! We lassen een aantal opdrachten in zoals Shanghaien en paapschieten.

We eindigen de interactieve rondleiding op café waar de winnaars gevierd en de verliezers getroost worden.

Duur: 2u00
Prijs: € 90 per gids + € 10 per opdracht. Drankjes op café en prijs voor het winnende team niet inbegrepen.
Maximum 25 personen per gids.

Bandieten culinair

De culinaire versie van Bandieten, hoeren en krapuul. Je bezoekt drie restaurants in het centrum en het Schipperskwartier. Elk restaurant serveert een deel van het menu, van aperitief tot dessert. Onderweg mag je je verwachten aan smakelijke bandietenverhalen.

Bandieten culinair kan zowel overdag als ’s avonds georganiseerd worden.

Duur: 3u00
Prijs: € 57 p.p. voor de gids, aperitief met hapjes, hoofdgerecht met drankje, koffie en dessert.

Maximum 25 personen per gids. Groepen groter dan 25 personen worden opgesplitst en op het einde van de wandeling herenigd. Indien de groep kleiner is dan 10 personen rekenen we een extra € 18 aan voor elke persoon minder dan 10.

Prijzen exclusief BTW (voor particulieren gelden de prijzen inclusief BTW).

 

"De vertelstijl van de gids maakte het zeer fijn om naar de verhalen te luisteren. De verhalen hadden een hoog animatief gehalte, met net genoeg historische inhoud om niet puur onderhoudend te worden. Ook het tempo was prima: het bleef dynamisch. De afwisseling tussen wandelen/luisteren en eten/drinken was ook goed getimed. Bovendien bleven we op schema, fijn voor wie geen marge had. De restaurants waren ook prima gekozen, de tweede locatie gaf zelfs een magisch tintje aan het geheel, hier zouden we nooit zelf terechtgekomen zijn… Het geheel was absoluut een aanrader."

W.E., 5 januari 2015

sound by Jbgmusic