logo slogannl postitluik

zoek nieuw tips faqfotos cadeautips ilovevizit bottom

  
  

Amuse gueule

De Vizit-klassieker voor wie graag het nuttige aan het aangename koppelt. Je leert naast Brugge ook vier originele restaurants kennen. Elk restaurant serveert een stukje van het menu, van aperitief tot dessert. Terwijl je van het ene naar het andere stapt, ontdek je dat deze intieme stad alle troeven heeft.

  

Amuse gueule kan zowel overdag als ’s avonds georganiseerd worden.

 

Duur: 4u00

Prijs: van € 60 tot € 80 p.p. voor de gids, aperitief met hapjes, voorgerecht met drankje, hoofdgerecht met drankje, koffie en dessert.


Maximum 25 personen per gids. Groepen groter dan 25 personen worden opgesplitst en op het einde van de wandeling herenigd. Indien de groep kleiner is dan 10 personen rekenen we een extra € 18 aan voor elke persoon minder dan 10.


Prijzen exclusief BTW (voor particulieren gelden de prijzen inclusief BTW).

"Het was een superdag in Brugge! Toffe en sympathieke gids, deskundige uitleg, correcte timing. Gekozen locaties waren ideaal, ondanks de drukte van de autoloze zondag zaten we telkens rustig met de groep apart en konden we rustig bijpraten. Het culinaire verdiende ook een pluim. Nogmaals dank aan de organisatie en aan onze gids. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Brugge is oltyd schoane."
F.D., 21 september 2014

sound by Jbgmusic