Bierwandeling

Dat België een bierland is, is ondertussen geen nieuws meer. Maar waarom dit nu zo is, doen we graag voor u uit de doeken. En omdat Brussel dé stad is van de staminees, bruine kroegen en andere soorten cafés houden we graag halt om onze opgedane kennis proefondervindelijk te toetsen.

Duur: 2u30
Prijs: € 135 per gids + € 10 p.p. voor de bierdegustatie en een klein hapje. Drankje in het tweede café niet inbegrepen.
Maximum 25 personen per gids.

Bierwandeling met eten

Bij vele, overheerlijke Belgische specialiteiten wordt bier gebruikt. Een ideale reden dus om de bierwandeling met eten te combineren. Naast een bieraperitief met hapjes verorberen we een hoofdgerecht waar best een biertje bij past en sluiten we af met, jawel, een biertje, of met koffie en dessert.

De Bierwandeling met eten kan zowel overdag als ’s avonds georganiseerd worden.

Duur: 4u00
Prijs: € 50 p.p. voor de gids, bierdegustatie met pottekeis, hoofdgerecht met een biertje en een biertje of ander drankje achteraf. Of € 52 p.p. voor een dessert met koffie achteraf in plaats van een drankje.

Maximum 25 personen per gids. Groepen groter dan 25 personen worden opgesplitst en op het einde van de wandeling herenigd. Indien de groep kleiner is dan 10 personen rekenen we een extra € 18 aan voor elke persoon minder dan 10.

Prijzen exclusief BTW (voor particulieren gelden de prijzen inclusief BTW).

sound by Jbgmusic