Doornik van binnen en van buiten

We volgen de gids niet alleen door de straten van Doornik, maar we bezoeken ook de imposante kathedraal en beklimmen de vele trappen van het oudste belfort van België. Met een beetje geluk kan je tot in Frankrijk kijken! We brengen ook een bezoek aan het piepkleine Museum voor Schone Kunsten, dat op zich al een kunstwerk is, ontworpen door Victor Horta.
Naar goede Vizit-gewoonte wisselen we verhalen en bezoekjes af met eten en drinken en ontdekken we verschillende restaurants in deze mooie stad.

Voor wie niet genoeg krijgt van Doornik, kan de dag worden uitgebreid met een bezoek aan het Museum voor Natuurlijke Historie. Het oudste natuurhistorische museum van het land herbergt de eerste olifant die ooit in België werd ingevoerd!
Wil je het liever rustig aan doen, dan stellen we een half uurtje film over Doornik voor. In de zomermaanden kan je ook even op adem komen in het toeristisch treintje.

Een dagje uit in Doornik wordt op maat gemaakt naargelang de tijd die je hebt en het budget dat je kan spenderen. Contacteer ons en wij werken met plezier een voorstel uit!