Beeldige borsten

Met de borst vooruit wandelen we door Gent. Voor de verhalen zoeken we onze inspiratie in de talloze beelden en afbeeldingen van vrouwen. We zoeken naar schoonheidsidealen, vroeger en nu, naar leuke verhalen over opsmuk en geven jullie graag historische verantwoorde schoonheidstips mee.

Duur: 1u30
Prijs: € 90 per gids
Maximum 25 personen per gids.

Beeldige borsten culinair

Een culinaire tocht langs drie restaurants in het centrum van Gent. Terwijl je van het ene naar het ander stapt, krijg je de leukste verhalen te horen over beeldige borsten, schoonheidsidealen vroeger en nu en geven we je graag historisch verantwoorde schoonheidstips mee.

Beeldige borsten culinair kan zowel overdag als ’s avonds georganiseerd worden. Je kan kiezen tussen twee formules. De tweede formule is zeker aan te raden voor groepen die na een lange werkdag snel aan tafel willen gaan.

A’petit I
We houden halt in drie restaurants, te beginnen met een aperitief.
Duur: 3u00
Prijs: van € 50 tot € 65 p.p. voor de gids, aperitief met hapjes, hoofdgerecht met drankje, koffie en dessert.

A’petit II
We houden halt in drie restaurants, te beginnen met een voorgerecht.
Duur: 3u00
Prijs: van € 55 tot € 75 p.p. voor de gids, voorgerecht met een drankje, hoofdgerecht met drankje, koffie en dessert.

Maximum 25 personen per gids. Groepen groter dan 25 personen worden opgesplitst en op het einde van de wandeling herenigd. Indien de groep kleiner is dan 10 personen rekenen we een extra € 18 aan voor elke persoon minder dan 10.

Prijzen exclusief BTW (voor particulieren gelden de prijzen inclusief BTW).

sound by Jbgmusic