Bierwandeling

Een verkwikkende wandeling die de zintuigen prikkelt! Verhalen over al dan niet heilzaam bierdrinken… en de gelegenheid om de opgedane kennis proefondervindelijk te toetsen.

Of je nu een liefhebber van het brouwsel bent of niet, als Belg (m/v) word je verondersteld met meer nuance over biercultuur te kunnen meepraten dan enkel wat loos gebabbel aan de toog. Onze gids neemt je daarom op sleeptouw voorbij de clichés. Wat is het verschil tussen klein bier, dubbel bier, abdij-, monastic-, of trappistbier? Hoe deden middeleeuwse monniken het? Doen hedendaagse bio-ingenieurs het vandaag anders? Om de opgedane kennis proefondervindelijk te toetsen, mogen  op deze wandeling enkele verkwikkende degustaties uiteraard niet ontbreken. 


De Bierwandeling kan zowel overdag als ’s avonds georganiseerd worden.

Duur: 2u30
Prijs: € 135 per gids + € 6 p.p. voor de degustatie. Drankje in het tweede café niet inbegrepen.
Maximum 25 personen per gids.

Bierwandeling met eten

Combineer de bierwandeling met eten! We starten met een biertje en een hapje op café, verorberen een hoofdgerecht met bijpassend bier op restaurant en sluiten we af met, jawel, een biertje, of met dessert en koffie. 

De Bierwandeling met eten kan zowel overdag als ’s avonds georganiseerd worden.

Duur: 4u00
Prijs: € 47 p.p. voor de gids, bierdegustatie met hapjes, hoofdgerecht met een biertje en een biertje (of een ander drankje) als afsluiter. Of € 50 p.p. voor een dessert met koffie in plaats van een drankje als afsluiter.

Maximum 25 personen per gids. Groepen groter dan 25 personen worden opgesplitst en op het einde van de wandeling herenigd. Indien de groep kleiner is dan 10 personen rekenen we een extra € 18 aan voor elke persoon minder dan 10.

Prijzen exclusief BTW (voor particulieren gelden de prijzen inclusief BTW).

sound by Jbgmusic