Dineren in het Prinsenhof

Het rustige en charmante Prinsenhof dankt zijn naam aan het kasteel dat hier ooit stond en waar in het jaar 1500 niemand minder dan Keizer Karel werd geboren. Van het kasteel blijft enkel een poort over maar de buurt heeft nog veel te bieden: merkwaardige gebouwen als de Berg van Barmhartigheid en het Rabot, oude kloosters van Augustijnen en Karmelieten, pittoreske straatjes met hobbelige kasseien langs de Lieve, een middeleeuwse kanaal.
Onderweg houden we halt in drie verrassende en ongewone locaties voor achtereenvolgens een aperitief, een hoofdgerecht en een dessert.

Dineren in het Prinsenhof kan zowel overdag als ’s avonds georganiseerd worden.

Duur: 3u30
Prijs: € 55 p.p. voor de gids, aperitief met hapje, hoofdgerecht met drankje en dessert met koffie.

Maximum 25 personen. Indien de groep kleiner is dan 10 personen rekenen we een extra € 18 aan voor elke persoon minder dan 10.

Prijzen exclusief BTW (voor particulieren gelden de prijzen inclusief BTW).

"De algemene en overweldigende respons was dat allen het een leuke, geslaagde dag vonden. Gevarieerd, leuk en met lekker eten. De gids was zeer goed, grappig, hield rekening met de aard van de groep, de namiddag vloog voorbij. Vizit maakte waar wat ze op de site aankondigde te doen. We zijn dus zeer tevreden. Wij ambtenaren hebben soms wel eens de neiging om altijd wel op iets te vitten. Ik heb niets gehoord. Dat is bijna de grootste lof."
AvBB, 19 juni 2014

sound by Jbgmusic