Amuse gueule

De Vizit-klassieker voor wie graag het nuttige aan het aangename koppelt. Je leert naast Gent ook vier originele restaurants kennen. Elk restaurant serveert een stukje van het menu, van aperitief tot dessert. Terwijl je van het ene naar het andere stapt, vertelt de gids waarom het zo wijs vertoeven is in de Arteveldestad.

Amuse gueule kan zowel overdag als ’s avonds georganiseerd worden.

Duur: 4u00
Prijs: van € 60 tot € 80 p.p. voor de gids, aperitief met hapjes, voorgerecht met drankje, hoofdgerecht met drankje, koffie en dessert.

Maximum 25 personen per gids. Groepen groter dan 25 personen worden opgesplitst en op het einde van de wandeling herenigd. Indien de groep kleiner is dan 10 personen rekenen we een extra € 18 aan voor elke persoon minder dan 10.

Prijzen exclusief BTW (voor particulieren gelden de prijzen inclusief BTW).

Tip! Ben je alleen, met twee of met een klein groepje op pad? Op zaterdag organiseren we deze wandeling soms ook op inschrijving. Sluit aan en ontdek de stad! Meer info >>>


"Namens de hele groep wil ik jullie bedanken voor deze prachtige dag. Mijn moeder heeft zo genoten van haar verrassing en dit allemaal dankzij jullie. Mooie locaties, subliem gegeten, we zaten echt in een zetel voor wat de organisatie betreft. Een hele speciale warme dank gaat zeker naar de gids."
N.V.D., 16 november 2014

"Aangezien we al 10 jaar gebruik maken van jullie diensten, kan ik alleen maar meegeven dat we steeds supertevreden zijn van de organisatie. Er wordt op een toffe manier uitleg gegeven over de stad. De restaurants zijn steeds origineel. Kortom, doe zo verder!"
N.D., 31 mei 2014

sound by Jbgmusic