Straffe madams

Wat krijg je als je een operadiva, een furieuze textielbarones en een misnoegde vorstin samen zet? Een uiterst geanimeerd onderonsje met een schare Gentse dames die furore gemaakt hebben in de politiek, aan de universiteit, in het leger en de schone kunsten. Maar ook volksvrouwen laten van zich horen!

Duur: 1u30
Prijs: € 90 per gids
Maximum 25 personen per gids.

Straffe madams culinair

Smakelijke verhalen over straffe madams die furore maakten in de politiek, aan de universiteit, in het leger, in de schone kunsten… afgewisseld met lekker eten en drinken.

Straffe madams culinair kan zowel overdag als ’s avonds georganiseerd worden. Je kan kiezen tussen drie formules. De tweede formule is zeker aan te raden voor groepen die na een lange werkdag snel aan tafel willen gaan.

A’petit I
We houden halt in drie restaurants, te beginnen met een aperitief.
Duur: 3u00
Prijs: van € 50 tot € 65 p.p. voor de gids, aperitief met hapjes, hoofdgerecht met drankje, koffie en dessert.

A’petit II
We houden halt in drie restaurants, te beginnen met een voorgerecht.
Duur: 3u00
Prijs: van € 55 tot € 75 p.p. voor de gids, voorgerecht met een drankje, hoofdgerecht met drankje, koffie en dessert.

Amuse gueule
We houden halt in vier restaurants.
Duur: 4u00
Prijs: van € 60 tot € 80 p.p. voor de gids, aperitief met hapjes, voorgerecht met drankje, hoofdgerecht met drankje, koffie en dessert.

Maximum 25 personen per gids. Groepen groter dan 25 personen worden opgesplitst en op het einde van de wandeling herenigd. Indien de groep kleiner is dan 10 personen rekenen we een extra € 18 aan voor elke persoon minder dan 10.

Prijzen exclusief BTW (voor particulieren gelden de prijzen inclusief BTW).

sound by Jbgmusic