A'petit voor geboren winnaars

Aan het begin van de wandeling delen we de groep op in kleine teams die het tegen elkaar opnemen. Terwijl we van het aperitief naar het hoofdgerecht en dessert wandelen, onderwerpen we de teams aan een spervuur van vragen, een smaakopdracht en andere culinair getinte opdrachten. Op het eind van de wandeling worden de winnaars gevierd en de verliezers getroost.

A’petit voor geboren winnaars kan zowel overdag als ’s avonds georganiseerd worden.

Duur: 3u30
Prijs: € 55 p.p. voor de gids, aperitief met hapjes, hoofdgerecht met drankje, dessert met koffie en een prijspakket voor het winnende team.

Maximum 25 personen per gids. Groepen groter dan 25 personen worden opgesplitst en op het einde van de wandeling herenigd. Indien de groep kleiner is dan 10 personen rekenen we een extra € 18 aan voor elke persoon minder dan 10.

Prijzen exclusief BTW (voor particulieren gelden de prijzen inclusief BTW).

"De gids was fantastisch, heel enthousiast en wist duidelijk waarover ze het had. Leuke anekdotes te horen gekregen en door straatjes gewandeld die ons onbekend waren. De opdrachten en vragen tussendoor waren een leuke manier om samen te werken onder collega's (het doel van de avond). Keuze van de restaurants was uitstekend. Iedereen heeft zich enorm geamuseerd."
B., 19 september 2014

sound by Jbgmusic