Familie- en verjaardagsfeestjes


Gent met de kinderen

Je plant een uitstapje met de hele familie en wil ook de kinderen laten meegenieten? Laat hen het voortouw nemen! Met plannetjes en foto’s, en korte opdrachtjes links en rechts, banen zij de weg door de Gentse binnenstad en wij… wij volgen.


Duur: 1u30

Prijs: € 100 per gids, een zoete verrassing inbegrepen.

Maximum 25 personen per gids.

 

Gravensteen voor de kleintjes met ridder – 5 tot 12 jaar  

Vizit zoekt schildknapen m/v

In het Gravensteen huist nog één ridder, gedoemd tot een eeuwige zoektocht naar een verborgen schat. Samen met de gids keren de kinderen het Gravensteen binnenste buiten en leren alles over middeleeuwse toiletten, muziekinstrumenten, wapens en vergeetputten. Met deze kennis op zak kunnen ze als ware schildknapen op zoek naar de schat. En met een beetje geluk keren ze naar huis met middeleeuws goud.


Duur: 1u30

Prijs: € 90 per gids + € 20 voor de ridder. Schat en oorkonde inbegrepen. Spreekrecht Gravensteen niet inbegrepen: € 15 per gids (€ 10 in schoolverband). Inkom Gravensteen niet inbegrepen: gratis tot en met 18 jaar.

Maximum 25 kinderen per gids.

Gent Gravensteen Abdi 2014 05


Voor geboren winnaars

Een interactief uitstapje met de familie!

De groep wordt opgedeeld in verschillende deelgroepjes die het tijdens de wandeling tegen elkaar opnemen. De gids leidt hen langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en onderwerpt hen aan een spervuur van vragen. Om de competitie aan te scherpen, lassen we een aantal doe-opdrachten zoals een volksspel of Gentse uitdrukkingen ontcijferen.


Duur: 2u00

Prijs: € 90 per gids + € 10 tot € 25 per opdracht. Drankjes op café en prijs voor het winnende team niet inbegrepen.

Maximum 25 personen per gids.Prijzen exclusief BTW (voor particulieren gelden de prijzen inclusief BTW).

sound by Jbgmusic