Bierwandeling

Kortrijk en zijn bier, daar willen we het tijdens deze wandeling over hebben. Straffe brouwers, toffe cafés en heerlijke biertjes passeren de revue. En uiteraard nemen we de gelegenheid om de opgedane kennis proefondervindelijk te toetsen. We starten met een bierdegustatie en hapjes op café. Daarna verorberen we een hoofdgerecht met bijpassend biertje op restaurant. We sluiten af met een biertje of met dessert en koffie.

De Bierwandeling kan zowel overdag als 's avonds georganiseerd worden.

Duur: 4u00
Prijs: € 48 p.p. voor de gids, bierdegustatie met hapjes, hoofdgerecht met een biertje en een biertje als afsluiter. Of € 50 p.p. voor een dessert met koffie in plaats van een drankje.

Maximum 25 personen per gids. Groepen groter dan 25 personen worden opgesplitst en op het einde van de wandeling herenigd. Indien de groep kleiner is dan 10 personen rekenen we een extra € 18 aan voor elke persoon minder dan 10.

Prijzen exclusief BTW (voor particulieren gelden de prijzen inclusief BTW).

"Het was een prachtige avond! Over gans de lijn: 10/10. Zowel voor de organisatie en samenwerking vooraf, als de avond zelf, de restaurantkeuze, de gidsen die het historische op een ludieke manier gebracht hebben. Echt waar: top!"
K.D., 24 september 2014

sound by Jbgmusic