Amuse gueule

De Vizit-klassieker voor wie graag het nuttige aan het aangename koppelt. Je leert naast Leuven ook vier originele restaurants kennen. Elk restaurant serveert een stukje van het menu, van aperitief tot dessert. Terwijl je van het ene naar het andere stapt, ga je samen met de gids op zoek naar la petite histoire die elke stad zo anders maakt. En wat blijkt, veel vermaard volk in Leuven: van Erasmus tot Jan Fabre, van Victor Hugo tot Fonske en Renée.

Amuse gueule kan zowel overdag als ’s avonds georganiseerd worden.

Duur: 4u00
Prijs: van € 60 tot € 80 p.p. voor de gids, aperitief met hapjes, voorgerecht met drankje, hoofdgerecht met drankje, koffie en dessert.

Maximum 25 personen per gids. Groepen groter dan 25 personen worden opgesplitst en op het einde van de wandeling herenigd. Indien de groep kleiner is dan 10 personen rekenen we een extra € 18 aan voor elke persoon minder dan 10.

Prijzen exclusief BTW (voor particulieren gelden de prijzen inclusief BTW).

"Mijn vriendinnen en ik hebben geweldig genoten. De gids heeft ons met veel enthousiasme op sleeptouw genomen en op een ludieke manier het een en ander bijgebracht. De culinaire stops waren echte aanraders."
M.B., 3 april 2014

sound by Jbgmusic