Amuse gueule

De Vizit-klassieker voor wie graag het nuttige aan het aangename koppelt. Je leert naast Luik ook vier originele restaurants kennen. Elk restaurant serveert een stukje van het menu, van aperitief tot dessert. Terwijl je van het ene naar het andere stapt, ga je samen met de gids op zoek naar la petite histoire die elke stad zo anders maakt.

Amuse gueule kan zowel overdag als ’s avonds georganiseerd worden.

Duur: 4u00
Prijs: van € 60 tot € 80 p.p. voor de gids, aperitief met hapjes, voorgerecht met drankje, hoofdgerecht met drankje, koffie en dessert.

Maximum 25 personen per gids. Groepen groter dan 25 personen worden opgesplitst en op het einde van de wandeling herenigd. Indien de groep kleiner is dan 10 personen rekenen we een extra € 18 aan voor elke persoon minder dan 10.

Prijzen exclusief BTW (voor particulieren gelden de prijzen inclusief BTW).

 

"Iedereen was uiterst tevreden. Goede organisatie, aangename gids, prima karakteristieke restaurants waar je uit eigen beweging nooit zou binnenstappen. Een aangename kennismaking voor zij die nog nooit in Luik geweest zijn en een reden om nog eens terug te gaan. Dit was onze 10de keer dat we met Vizit op stap gingen en zijn steeds tevreden terug naar huis gegaan. We komen volgend jaar terug bij jullie aankloppen."  

P.V.H., 25 juni 2016


"Alles even goed, veel en lekker eten, een mooie stad (nooit gedacht) en een hele toffe gids. Luik is een echte aanrader en volgend jaar gaan we terug want er is nog zoveel te zien!"
V., 17 mei 2014

sound by Jbgmusic