Onze professionele straatlopers in Antwerpen zijn:

Annemie De Graeve

Jawel, ik ben Lange Wapper tegengekomen. Sindsdien staat hij versteend... bij 't Steen. Antwerpen is mijn stad, erover vertellen mijn passie.

Gerd Mets

Geboren en getogen in de schoonste stad van de wereld! Dat vertel ik graag aan al wie het horen wil. Liefst nog bij een hapje en een drankje. Genieten met alle zintuigen: de geur en smaak van heerlijk eten en drinken, luisteren naar de stadsgeluiden, kijken naar de architectuur... Wat wil een mens nog meer.

Jan Roelands

Zag af van een veelbelovende carrière als pop- en tieneridool wegens "te veel gedoe, man". Werd gids en maar goed ook want zo ne geboren verteller en woordkunstenaar hebben wij nog niet gehad. Vooral tuk op en sterk in het verkopen van historische roddelpraatjes. Gelooft nog steeds in Sinterklaas.

Katelijn De Naeyer

Kriebelen aan al uw zintuigen. Aandachtig oor voor alle vragen. Totale Begeisterung. Experience, enthousiasme. Lachend, een traan wegpinkend, innemend, haar en uw stad. No limits.

Katrien Van Geystelen

Ze houdt van "A", verhaaltjes, vrijdag, aan 't water, mode, metropool, bubbels, vertellen, pleintjes, 't stad, Andries, smalle gangskes, taartjes,... Maar ze houdt niet zo van: paarden, hevige regen, smalle hakjes op kasseien,...

Leen Verhaeghe

Vanuit de toekomst ben ik gezonden om jullie, aardelingen te observeren en jullie het welvaren van mijn soort bij te leren. Op zondag organiseer ik optionele rondleidingen in het moederschip en krijg je de kans om de laserguns af te vuren. Doen!

Lieve Donckers

Vroeger ging ik heel graag op reis. Mijn ouders namen me mee naar Spanje, Nederland en zelfs Parijs. Toch besefte ik: "mijn stad is zo fantastisch, prachtig en uniek". Sindsdien wandel ik daar uren in rond. Liever doe ik dit niet alleen of met twee maar het liefst neem ik een heel gezelschap mee.

Tom Schampaert

Geboren plattelandsjongen, maar met hart en ziel verknocht aan de Metropool. Het zonnigste terras, het beste restaurant, het meest pittoreske hoekje, het meest meeslepende verhaal... ik maak u er even verliefd op als ikzelf.

sound by Jbgmusic