Onze professionele straatlopers in Leuven zijn:

Jeanine Smets

Geen krak in oriëntatie maar enthousiast is ze wél. Gidst graag zotte groepen maar kan ook ernstig zijn (op aanvraag).

Johan Byloos

Door Unesco in 2011 uitgeroepen tot Immaterieel Cultureel Erfgoed van de Mensheid / Intangible Cultural Heritage of Humanity. (samen met de mannen van het jaar!)

Klara Hermans

Meestal vind je mij in de blauwe lucht, maar voor jou land ik graag in Leuven. Met de pet van mijn opa op, gids ik je door de stad van mijn voorouders. Wist-je-datjes, lekker tafelen, groen en water, terrasjes en geschiedenis... mijn stokpaardjes leiden je naar de leukste hoekjes van Leuven.

Rita Geyskens

Ooit begonnen in een Siciliaanse schoenenwinkel, tussentijds bouwvakker en nu meertalig gids. Data weigert ze in haar hoofd te steken, ondeugende verhaaltjes des te meer. Vroeger hopte ze van job naar job, tegenwoordig van monument naar monument. Gidsen, tolken, motorrijden,... deze meid doet het al!

Tina De Ploey

Mijn voorouders woonden op 's Hertogeneiland in hartje Leuven. Met hart en ziel geraakte ik dan ook verknocht aan die stad. Dit enthousiasme wil ik graag met jullie delen. Loop met me mee langs verborgen plekjes en aantrekkelijke plaatsen en beleef zo de stad!

sound by Jbgmusic