Reacties

De toer was op maat van ons gezin uitgestippeld en heeft ons echt kunnen bekoren.  De gids was super.  Haar passie voor de stad straalde ervan af, ze wist ook onvoorstelbaar veel, en kon daarbij ook nog leuk vertellen.  Ik was daar met mijn vier zonen (tiener/studenten) en ze wist ze alle vier te boeien gedurende het volledige anderhalve uur.  En dat is een kunst ...  

V.M. - Programma op maat - 28 december 2015

 

Our guide was fantastic!! She immediately understood the dynamic of the group and perfectly combined stories and history. Our students followed and listened to her with pleasure. We also want to say our guide's selection of shops and restaurants for the nibbling tour was the best we've had yet (chocolates, cheese, cookies at Juliette's and a taste of beer). Excellent! We'd love to do it again with her next semester. 

ISA Brussels - Nibbling through Bruges - 5 december 2015 

 

Mijn verjaardag was TOP mede dankzij jullie!!! Eerst het telefonisch enthousiasme en dan het enthousiasme van jullie straatloper/gids, ze deed het werkelijk goed! Hoe ze zich zo spontaan tussen de groep bewoog en vertelde, zich niet opdrong, heerlijk! Het weer zat tegen, maar dan ook echt tegen ... alleen tijdens het laatste stukje kregen we een mooi namiddagzonneke! Beter eindigen met zon dan starten met zon en eindigen in de regen zeker! Ook nadien in het restaurant werden we vriendelijk ontvangen en bediend, grappig die ruimte apart met de laatste activiteit, het werkt!

K.B. - Bandieten voor geboren winnaars - 22 november 2015

 

Goede en vlotte reservering/organisatie. Fijn contact. Gids was ook zeer geslaagd, hij bracht dit heel vlot en doorleefd! Verhalen die verteld werden en de stops die gemaakt werden, waren ook geslaagd.

KDV Famila vzw - A'petit I in Genk - 14 november 2015

 

De gids was super. Sappige verhalen werden er verteld, met heel veel enthousiasme. Mooie gebouwen bezocht. De keuze voor het proeven van een biertje en het restaurantje waren zeer goed, omdat het plaatsen waren die wij waarschijnlijk niet zouden vinden of binnengaan maar toch verrassend waren. Mons heeft ons echt verrast!

M-C. L. - Programma op maat in Mons - 18 oktober 2015

 

Over de gids waren we super tevreden, een super aangename dame die ons een leuke uitstap in Aalst heeft bezorgd. De uitleg was boeiend, humoristisch en met hart en ziel verteld, geen moment om ons te vervelen.

S.D. - Voor Geboren Winnaars in Aalst - 17 oktober 2015

 

We hebben genoten van een gezellige, niet hoogdravende rondleiding door het Patershol, met een goede balans tussen humor en ernst zonder overlast van geschiedkundige figuren en data. Een aanrader voor mensen die met een groep een rustige, enthousiasmerende ervaring in Gent willen opdoen.
CM Roeselare-Tielt - Het Patershol in Gent - 29 augustus 2015

De uitstap was super. De gids was zeer vlot, gaf voldoende informatie maar ging niet te veel in detail. Een topper! Wij hebben allemaal genoten van deze uitstap en we waren het unaniem eens: Elsene is een pareltje, iedereen wil wel eens terugkeren.
S.V. - Art nouveau in Elsene, Brussel - 30 juni 2015

Voor ons allen was het een heel ontspannende, leerrijke wandeling - ondanks het feit dat sommigen onder ons bijna dagelijks in Antwerpen werken kwam de gids met nieuwe weetjes op de proppen, wat de uitstap net zo plezant maakte. Daarbij komt dat ze echt aandacht had voor de kinderen, en hen rechtstreeks aansprak met verhalen en vragen over hun kennis van de stad. De keuze van de culinaire stops was ook echt goed. De hapjes waren heel goed verzorgd.
S.S. - Lekker Antwerps - 14 maart 2015

Niets dan lof voor jullie organisatie. De gids was super en heel attent, de resto's heel bijzonder en lekker. Het weer kregen we er gratis bovenop. Onze familie heeft ontzettend genoten, bedankt voor de perfecte organisatie!
D.M. - A'petit in Brugge - 7 maart 2015

We willen jullie graag hartelijk bedanken voor de mooie dag die wij gisteren beleefd hebben dankzij jullie perfecte organisatie en de leuke verhalen van jullie lieve gids. Heel de groep vond het thema muziekskes en kroniekskes ontzettend interessant en ook het bezoek aan Logos viel bij iedereen zeer in de smaak. Heel bijzonder, vooral voor de muzikanten onder ons gezelschap.
K.&M. P. - Muziekjes en kroniekjes in Gent - 23 november 2014

Namens de hele groep wil ik jullie bedanken voor deze prachtige dag. Mijn moeder heeft zo genoten van haar verrassing en dit allemaal dankzij jullie. Mooie locaties, subliem gegeten, we zaten echt in een zetel voor wat de organisatie betreft. Een hele speciale, warme dank gaat zeker naar de gids. 
N.V.D. - Amuse gueule in Gent - 16 november 2014

We vonden het fantastisch. schitterende gids met leuke verhalen. Zeer goed organisatie, we moesten ons eigenlijk niets aantrekken, alleen op tijd komen! :)
L.D.B. - A'petit voor geboren winnaars in Gent - 7 november 2014

Goede gids! En mooie art nouveau-buurt! Schitterend restaurant, zeer goed ontvangen geweest, lekker eten, top! Organisatie perfect! Ik wil jullie graag in naam van heel het team van harte bedanken. Wij hebben een schitterende avond gehad die volledig aan onze verwachtingen beantwoordde.
A.B. - Art Nouveau in Elsene - 4 november 2014

Onze Stan en zijn vrienden waren heel enthousiast. "Het was coooool!", was de reactie achteraf. De gids was grandioos, kon heel goed vertellen, kon goed overweg met de kinderen. Het was tot in de puntjes verzorgd en op kindermaat met aangepaste kostuums, de zoektocht, de verhalen aangepast aan hun niveau, ... Perfect!
P. L. - Gravensteen voor de kleintjes in Gent - 4 oktober 2014

Het was een prachtige avond! Iedereen die aanwezig was, was het ermee eens dat we een schitterende avond beleefd hebben. Over gans de lijn: 10/10! Zowel voor de organisatie en samenwerking vooraf, als de avond zelf, de restaurantkeuze, de gidsen die het historische op een ludieke manier gebracht hebben, echt waar: top! Zeker voor herhaling vatbaar.
K.D. - Bierwandeling in Kortrijk - 24 september 2014

Het was een superdag in Brugge! Toffe en sympathieke gids, deskundige uitleg, correcte timing. Gekozen locaties waren ideaal, ondanks de drukte van autoloze zondag, zaten we telkens rustig met de ganse groep apart en konden we rustig bijpraten. Het culinaire verdiende ook een pluim. Nogmaals bedankt aan de organisatie en aan onze gids. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Brugge is oltyd schoane.
F.D. - Amuse gueule in Brugge - 21 september 2014

De gids was fantastisch, heel enthousiast en wist duidelijk waarover ze het had. Leuke anekdotes te horen gekregen en door straatjes gewandeld die ons onbekend waren. De opdrachten en vragen tussendoor waren een leuke manier om samen te werken onder collega's (het doel van de avond). Keuze van de restaurants was uitstekend. Steeds een hartelijke ontvangst gekregen en lekker gegeten/gedronken. De avond is in het algemeen heel vlot verlopen. Heb achteraf te horen gekregen dat iedereen zich enorm geamuseerd heeft.
B. - A'petit voor geboren winnaars in Gent - 19 september 2014

De groep was bijzonder tevreden over heel de lijn: aangename gids, schitterende locaties en heel lekker eten, niks op aan te merken. Ook wat de communicatie met Vizit betreft ben ik erg tevreden, steeds onmiddellijk feedback op mijn emails.
C.V. - Amuse gueule in Kortrijk - 9 augustus 2014

Mijn meter en ik hebben echt genoten van de stadswandeling. Wel beschaamd dat ik mijn eigen stad zo slecht kende en aangenaam verrast door al het mooie wat Gent te bieden heeft. We hebben echt genoten van de prachtige typerende kleine winkeltjes en hun overheerlijke lekkernijen. De gids was superlief en leuk. Je kon haar (terechte) liefde voor Gent letterlijk en figuurlijk aanvoelen. Een groot gat in mijn cultuur is door haar liefde voor Gent aangevuld!
R.-A. B. - Sneukelen met stijl in Gent - 7 augustus 2014

We willen heel uitdrukkelijk laten weten dat het een superleuke namiddag in Brussel was! De gids was zalig, de uitleg aangenaam verteld (en verrijkend), de quiz leuk en de opdrachten fenomenaal: SUPER!"
R. D.W.-H. - Matongé voor geboren winnaars - 28 juni 2014

De algemene en overweldigende respons was dat allen het een leuke, geslaagde dag vonden. Gevarieerd, leuk en met lekker eten. De gids was zeer goed, grappig, hield rekening met de aard van de groep. Het ritme was gepast, de informatie interessant. Vizit maakte waar wat ze op de site aankondigde te doen. We zijn dus zeer tevreden. Wij ambtenaren hebben soms wel eens de neiging om altijd wel op iets te vitten. Ik heb niets gehoord. Dat is bijna de grootste lof.
AvBB - Dineren in het Prinsenhof in Gent - 19 juni 2014

Onze dag in Kortrijk was zeer geslaagd. Onze vriendinnen hebben allemaal genoten. De uitleg was heel duidelijk en interessant. Het eten en de hapjes waren voortreffelijk. De locaties waren prachtig.
Femma - Lunchpromenade in Kortrijk - 14 juni 2014

Ik wil graag de lieve gids bedanken voor de heel aangename, ludieke en leerrijke rondleiding in de stad Aalst. Een echte aanrader!
R.M. - Verrassend Aalst - 14 juni 2014

We kregen een begeesterde gids die heel wat randinformatie gaf die het boeiend maakte! De fietsrit had ik steviger verwacht maar het ging er rustig aan toe en was voor iedereen goed meegevallen. Perfecte timing! Fietshuur verliep perfect!
G.L. - Ditjes in datjes op de fiets in Brussel - 9 juni 2014

De fietstocht was zeer ontspannen en in een goed tempo. De locaties die we bezochten waren zeer goed, vooral door de Sint-Annatunnel fietsen naar linkeroever is een hele belevenis!
M.-J. D.C. - 't Stad op de fiets - 7 juni 2014

Leuk opzet. Zelfs voor de mensen die in Gent wonen, was het heel interessant. Heel goeie gids! Heel flexibel om het opzet aan te passen aan onze wensen (oa inbouwen van een lunch). Leuk restaurant.
H.D. - Fabrieken op de fiets in Gent - 6 juni 2014

De gids was superenthousiast en vrijblijvend om de tour zo te organiseren dat we tijdig bij de bus waren. Enkel positieve feedback gekregen, voor herhaling vatbaar!
GAFF - Sneukelen met stijl in Brugge - 4 juni 2014

Ondanks de regen hebben wij enorm genoten van de boottocht en wandeling door Gent. De restaurants waren super en de gids verdient een dikke pluim! Een welgemeende "danku"!
E.M. - Amuse gueule met boottocht in Gent - 3 juni 2014

Aangezien we reeds 10 jaar gebruik maken van jullie diensten, kan ik alleen maar meegeven dat we steeds supertevreden zijn van de organisatie. Er wordt op een toffe manier uitleg gegeven over de stad. De restaurants zijn steeds origineel. Kortom, doe zo verder!
N. D. - Amuse gueule in Gent - 31 mei 2014

Een kort berichtje over onze mening in verband met onze uitstap naar Luik, één woord SUPER! Niets op aan te merken, alles even goed, veel en lekker eten, een mooie stad (nooit gedacht) en een hele toffe gids. Luik is een echte aanrader en het volgend jaar gaan we terug want er is nog zoveel te zien.
V. - Amuse gueule in Luik - 17 mei 2014

Wij komen al enkele jaren naar Gent voor ons bezoek aan het Gravensteen. We hadden een geweldige gids en een stoere ridder! De kinderen vonden het super! Alles klopte opnieuw voor ons. Dit jaar kregen we zelfs een oorkonde mee, dat maakte het echt af. Geweldig wat jullie doen! Iedere keer opnieuw de kinderen meenemen naar de riddertijd. Houden zo! Wij zijn fan.
J.E. - Gravensteen voor de kleintjes - 15 mei 2014

Iedereen was tevreden en enthousiast. Als we nog een evenement plannen zullen we zeker opnieuw beroep doen op Vizit. Wij kunnen hierop geen enkele opmerking geven. Nogmaals bedankt voor de betrouwbare en goed organisatie.
I. - Bierwandeling in Gent - 9 mei 2014

Met onze gids hadden wij een lot uit de loterij gewonnen, een aangename vertelster, informatief met genoeg franjes en zeer leuk gebracht. Wij vertellen het voort, een aanrader voor jong en oud.
C.V. - Sneukelen met stijl in Gent op individuele inschrijving - 26 april 2014

Beide gidsen vertelden gepassioneerd en met kennis van zaken over het leven in de stad tijdens de 19de eeuw. De vele anekdotes zorgden ervoor dat de rondleiding gesmaakt werd bij de leerlingen. Alleen positieve opmerkingen gekregen van onze leerlingen!
E.A. - Fabrieken in de stad in Gent - 4 april 2014

Mijn vriendinnen en ik hebben geweldig genoten van onze uitstap naar Leuven. Onze gids Johan stond ons op tijd op te wachten en met veel enthousiasme heeft hij ons op sleeptouw genomen en op een zeer ludieke manier het een en ander bijgebracht. De culinaire stops waren zeer goed en echte aanraders en mooie locaties. We hebben van de eerste tot de laatste minuut plezier beleefd. Wij vinden uw zaak Vizit een aanrader wat we zeker verder zullen vertellen.
M.B.- Amuse gueule in Leuven - 3 april 2014

Ik kan jullie verzekeren dat wij allen méér dan tevreden waren. De gids was fantastisch en verdient een dikke pluim. Keuze van de restaurants waren perfect en wij hebben allen onze buikjes dik kunnen eten. Simpel gezegd: wij waren allen héél content en zullen niet nalaten jullie te contacteren voor eventuele andere steden te bezoeken. Ik wens jullie nog veel succes.
I.D. - A'petit in Aalst - 30 maart 2014

De gids deed dat schitterend! We hebben heel wat bijgeleerd over Oostende. De hapjes, het eten en de keuze van de locaties waren heel goed. Het was tip top in orde en nogmaals een dikke pluim voor de gids!
H.B. - Lunchpromenade in Oostende - 16 maart 2014

Het was een heel fijne wandeling met een enthousiaste gids die de mensen betrok in haar verhaal. De keuze van de restaurantjes is zeker goed want het waren hele lekkere proevertjes. Organisatie was ook goed. De gids is ons komen halen aan het station en heeft ons terug naar het station begeleid.
CAW - Lekker Luik - 15 maart 2014

Ik heb van de wandeling en de proevertjes genoten en ik heb ook heel wat bijgeleerd over Mons. Het was voor mij een eerste echte kennismaking... en wellicht ga ik er deze zomer nog eens terug met de familie.
T.B. - Lunchpromenade in Bergen - 14 maart 2014


sound by Jbgmusic