GIDSENORGANISATIE VOOR UW UITSTAPPEN, EVENTS & TEAMBUILDING
Reacties

ENKELE FIJNE REACTIES...

Laat weten wat je van onze wandelingen vindt!

“Het was een zeer geslaagde avond! We hadden een zeer goede gids die in perfect Engels sappige en verrassende verhalen vertelde. Het concept sloeg enorm aan bij onze collega’s en buitenlandse gasten.” (Cédric V.B.)

- Gent - A'petit

“Wij waren zeer tevreden over onze uitstap met jullie, afgelopen donderdag. Ik heb niets dan positieve reacties gehoord van alle deelnemers. Zowel de restaurants/cafés als de gidsen vielen zeer in de smaak.” (Dirk R.)

- Gent - Programma op maat

“Ik vat de opmerkingen van wat collega’s samen. De algemene en overweldigende respons was dat allen het een leuke, geslaagde afdeling-dag vonden. Gevarieerd, leuk en met lekker eten. Kortom: het vooropgezette doel werd bereikt. M.b.t. Vizit: de gids was zeer goed, grappig, hield rekening met de aard van de groep (geïnteresseerd, maar graag ludiek en niet te zwaar), de namiddag vloog voorbij, de locaties waren top, het eten zeer lekker (je proefde de boterham met Tierenteyn in het stoofvlees), het ritme gepast, de informatie interessant… etc. etc. Kortom: Vizit maakte waar wat ze op de site aankondigde te doen. We zijn dus zeer tevreden. Omdat we niet altijd hetzelfde kunnen doen zal het volgend jaar misschien wat anders zijn, maar we raden hier intern Vizit van harte aan.” (Peter M.)

- Gent - Pogramma op maat

“Gids was schitterend. Vertelt met een duidelijke luide stem. Wisselt gretig van serieuze info, ludieke info en leuke weetjes. De kinderen hingen aan zijn lippen en hadden veel plezier met alle synoniemen bij de 'Mammelokker'... En blijkbaar genoten de ouders ook nog van de verhalen....” (Michel P.)

- Gent - Gent met de kinderen

“De toer was op maat van ons gezin uitgestippeld en heeft ons echt kunnen bekoren. De gids was super. Haar passie voor de stad straalde ervan af, ze wist ook onvoorstelbaar veel, en kon daarbij ook nog leuk vertellen. Ik was daar met mijn vier zonen (tiener/studenten) en ze wist ze alle vier te boeien gedurende het volledige anderhalve uur. En dat is een kunst ...“ (Michèle V.)

- Gent - Kleine verhalen

“Wij hebben een super weekend gehad in Gent. De mensen van de groep hadden niet anders dan lof over dit weekend. De gidsen waren heel goed en vriendelijk!!! Luid en duidelijk spreken, zeer belangrijk is dat. Ik heb al andere ervaringen gehad met gidsen… De Gentse les vonden ze ook heel origineel en plezierig. De begeleidster van de boot was ook geniaal. In de groep is een Gentse dame en die had die tocht nog niet gedaan. Zij was daar ook heel enthousiast over. De broodmaaltijd was ook schitterend. Kan echt niet worden verbeterd. De afsluiting van het weekend "Goestingdoeners en vrije vogels" en "het concertje" was ook heel apart. Het riep bij sommige van de groep herinneringen op. Enfin, ze vonden het weekend één van de betere weekends en de club bestaat al 63 jaar. Dat wil wat zeggen hé. Het was een heel aangename samenwerking. VIZIT is zeker een aanrader en dat zal ik zonder enige twijfel rondvertellen. Doe zo voort! Bedankt en tot de volgende.” (Brigitte D.C.)

- Gent - Pogramma op maat

“Niks anders dan lovende woorden van onze vrienden over het voorbije weekend. Dankzij jullie medewerking zijn we erin geslaagd Gent op een gezellige en ludieke manier te leren kennen. Bedankt voor jullie inbreng en ideeën. Misschien tot nog eens?” (Pierre M.)

- Gent - Pogramma op maat

“De gids was goed en de verhaaltjes erbij gaven een extra dimensie aan de avond. Organisatorisch is alles prima verlopen, we werden op voorhand correct geïnformeerd en de timing tijdens onze wandeling was eveneens mooi ingedeeld.” (Jurgen L.)

- Gent - Amuse Gueule

“Ik wil jullie langs deze weg bedanken voor de geslaagde namiddag die ik met mijn Nederlandse collega’s hebben mogen beleven. Ik kreeg van hen alleen maar positieve commentaren. Onze gids was een aangename gids, die zich heel goed over onze groep ontfermde. Met de nodige humor bracht hij ons zijn verhaal. Ook de maaltijden waren top. Korenlei Twee en De Foyer zijn gevestigde waarden, kwaliteit en presentatie van de maaltijden getuigden hiervan. Huize Colette was nieuw voor mij, ook een aangename ervaring. Tot slot ook voor jullie nog een pluim. Ik raad VIZIT zeker aan bij vrienden, kennissen, en zakenrelaties.” (Bartel D.)

- Gent - A'petit

“Onze avond zaterdag laatsleden was super. We waren allen heel tevreden over de sympathieke gids, hij vertelde niet te veel, niet te weinig, voelde heel goed aan waaraan de groep behoefte had en was een heel aangenaam gezelschap. Echt top! Ook het culinaire aspect was echt heel goed. De locaties waren origineel, en bovendien geweldig lekkere stoverij met frietjes. Iedereen is tevreden en voldaan naar huis gegaan, een beetje wijzer, een beetje dikker en erg vrolijk ;) Heel erg bedankt om deze avond te bedenken, we zullen zeker nog eens met onze personeelsbond bij jullie aankloppen.” (Ruth V.D.B.)

- Gent - Dineren in 't Prinsenhof

“Het was perfect, toffe gids, makkelijk parkeren, zeer leuke locaties en het eten was heel goed. 10 op 10.” (Philippe A.)

- Gent - A'petit

“Het was een zeer gezellige namiddag, met een zeer aangename gids! Het eten was super lekker, de wandeling is op een toffe manier gebracht, de groepjes werden op een originele manier verdeeld (door schelpjes), we hebben een andere manier van Oostende gezien. TOP!” (Melissa P.)

- Oostende - A'petit voor Geboren Winnaars

“Heel goeie gids met leuke 'wist-je-datjes' voor zowel oud als jong. Aangepaste tocht aan deelnemers. Goeie hapjes.” (Bart D.M.)

- Oostende - Verhalen en garnalen

“Wij vonden de activiteit in zijn geheel erg leuk. Niet te serieus, goede afwisseling tussen informatie over de stad alsook een spelletje. Het cafeetje was erg goed gekozen. We kregen ook tips om een typisch broodje uit Oostende te gaan eten! De prijs was ook erg leuk, kortom een reuze meevaller!” (Nathalie F.)

- Oostende - Voor geboren winnaars

“Over de gids waren we super tevreden, een super aangename dame die ons een leuke uitstap in Aalst heeft bezorgd. De uitleg was boeiend, humoristisch en met hart en ziel verteld, geen moment om ons te vervelen.” (Sally D.)

- Aalst - Kleine verhalen

“Het was voor onze groep een zeer goede combinatie: gids was zeker ok, sympathiek en onderhoudend, de verhaaltjes pasten volledig bij het gekozen thema, er was ook een originele keuze van de restaurants en jullie organisatie van het geheel was ook ok. Wij hebben met andere woorden een zeer aangename avond beleefd (ook de weergoden waren ons goedgezind). Bedankt.” (Annick S.)

- Antwerpen - Hartstocht

“Wat vonden we goed? De gids met haar verhaaltjes, zeer gevat en persoonlijk, ik weet veel over Antwerpen maar zij bracht originele zaken die ik nog nooit gehoord had.” (Steven D.)

- Antwerpen - Kleine verhalen

“De gids voelde de groep goed aan... Goede balans tussen historische informatie en nice-to-knows of anekdotische info. Wandeling juist lang genoeg inclusief de tussenstops. Timing perfect. Eten voor die prijs ... meer kan je niet verwachten.” (Willy D.B.)

- Antwerpen - Amuse Gueule

“Onze (internationale) gasten hadden nog nooit gehoord van het concept ‘culinaire wandeling’, zij waren echt aangenaam verrast! En kijken al uit naar de volgende keer…
Leuke en boeiende gids, lekker eten, was een zeer toffe avond! (Andra D.V.)

- Antwerpen - A'petit

“We waren heel tevreden over de gids, de verhaaltjes, de hapjes en taart. We vonden het zeer leuk dat ze ons niet bombardeerde met data, maar toffe weet-je-datjes vertelde. Ik heb al een paar keer met Vizit een rondleiding gedaan en we waren iedere keer tevreden.” (Charlotte A.)

- Antwerpen - Lekker Antwerps

“De gids paste zich goed aan de groep aan en legde een direct contact. De uitleg was interessant met af en toe een humoristische wenk. Wandeling knoopte goed aan bij de historiek van de bezochte plekken. Keuze van de restaurants is uitstekend. Goede organisatie. Boottocht werd goed geapprecieerd door de groep.” (Celine S.)

- Brugge - Amuse Gueule

“Onze gids was SUPERgoed! Ze hield erg rekening met onze cursisten, ging in op de vragen, paste zich heel goed aan aan het niveau. Kortom: ze bezorgde ons een mooie ervaring in de Marollen.” (Pascale H.)

- Brussel - Kleine Verhalen / Petites Histoires Marolles

• “De gidsen zijn GEWELDIG, verhaaltjes heel ontspannend gebracht, beste keuze restaurants en catering, kortom Vizit is top als organisatie. Jullie nemen alle stress weg bij de verantwoordelijke van het event, jullie denken aan alles. Mijn publiek heeft ervan genoten dat alles beetje ludiek werd gebracht en dat we geen zwaar historisch en cultureel verhaal moesten aanhoren.” (Annick D.R.)

- Brussel - Pogramma op maat

“Heel het verloop van de wandeling was aangenaam: de gids en de keuze van de wandeling zorgden voor een losse sfeer, we hebben goed gelachen! We zijn niet overladen met data en bouwstijlen, maar werden wel op actuele zaken attent gemaakt. Café en eetgelegenheid waren prima, ze gaven een mooi Brusselse beeld. Eten was heel lekker en qua timing hielden ze rekening met onze wensen. Heel tof allemaal!” (Heidi S.)

- Brussel - A'petit

“Het zat goed in elkaar, goede afwisseling tussen eten/rondwandelen en ook telkens ruim de tijd om te eten (moest niet raprap gaan). Leuke nieuwe plaatsen leren kennen. Interessante verhalen gehoord, aangename gids om naar te luisteren.” (Ann N.)

- Kortrijk - Bierwandeling met eten

“De rondleiding werd zeer goed gebracht met af en toe ludieke 'wist-je-datjes', de gids was zéér goed, het programma verbluffend, de twee uren waren voorbij voor we het beseften. Absoluut een aanrader en het nodigt uit om zeker een volgend bezoek aan de stad te brengen.” (Betty R.)

- Kortrijk - Sneukelen met stijl

“Heel toffe gids die zowel jong als minder jong wist te boeien. Organisatie op voorhand is vlot verlopen. Keuze restaurantjes: top - we gaan er zeker nog eens terug.” (Annelies H.)

- Leuven - A'petit

“De gids was zéér goed, sprak heel duidelijk. De degustatie van kaas & chocola was overvloedig, de groep was onder de indruk.” (Maria L.)

- Leuven - Leuven Smaken

“Prima en lieve gids die ons in die korte tijd doorheen het centrum van Luik sluisde, met leuke anekdotes, niet teveel geschiedenis-theorie. Timing was oké, want méér hadden we in die korte tijd niet kunnen doen. De proeverijen en eten zijn goed bevallen. Het herboren en opgefriste Luik was voor ons een openbaring. We hebben er met z'n allen van genoten.” (Phil V.B.)

- Luik - Lunchpromenade

“Wij waren zeer tevreden. De gids is een zeer beminnelijk en erudiet man. Hij heeft ons veel interessante verhalen verteld over Mons. De restaurants waren ook goed gekozen. Voor herhaling vatbaar!” (Dirk V.D.P.)

- Bergen - A'petit

“De gids was zeer goed, een dikke pluim! Ook de stad Doornik was verrassend, niet verwacht. Het is één van de betere zo niet de beste gids die we in 10 jaar hebben gehad. Gevoel voor humor, flexibel, enthousiast, kent de stad door en door, ervaren…. Het restaurant van voorgerecht en vooral het dessert werden uitzonderlijk goed onthaald.” (Luc G.)

- Doornik - Amuse Gueule

In een vriendelijke en intieme sfeer konden we genieten van een mooie tour in Brussel, begeleid door een liefhebber van geschiedenis en de stad. Echt een mooie manier om de omgeving te ontdekken en heel erg bedankt voor deze ontdekking vol aandacht en vooral lekkernijen dankzij de stops in mooie etablissementen. Een speciale vermelding voor het prachtige restaurant dat we bezochten, een prachtig gebouw en een uitstekende Belgische keuken. Heel erg bedankt, ik zou een wandeling vol anekdotes met Vizit alleen maar kunnen aanbevelen. (Nathalie R.)

- Brussel - Amuse Gueule