GIDSENORGANISATIE VOOR UW UITSTAPPEN, EVENTS & TEAMBUILDING
THEMA'S & BUURTEN

INZOOMEN, SCHERPSTELLEN EN KLIK... DE STAD IN DETAIL

Elke stad heeft haar eigen bijzonderheden, kleurrijke buurten, anekdotische of heldhaftige thema's... Kies je stad en ontdek alle mogelijke facetten!

Stad
Deze stad is een vat vol sterke verhalen en bijzondere karakters. Wellicht daarom weten ze er hun letterzetters en schrijvers te eren... Gelukkig kunnen ook onze gidsen het goed uitleggen. Over het rijke verleden van Aalst, ajuinen en hop, veel miserie, maar ook de plezierige reputatie van feestneuzen tijdens carnaval... Wie wil daar nu niet het fijne van weten?
Van buurt naar buurt
FIETSEN IN EN ROND AALST
We bieden aan fietsende medemensen graag de kans om hun blik op Aalst te verruimen. Onze gids kruipt voor de gelegenheid niet alleen op de vélo, maar ook op zijn stokpaardjes: fabrieken, bier en Boon. Voor de dorstige peddelaars wordt onderweg een drankstop voorzien (drankje niet in de prijs inbegrepen). Let op: zelf een fiets meebrengen!
VERRASSEND AALST
Onze gids rijgt anderhalf uur sterke verhalen en bijzondere weetjes aan elkaar, tijdens een wandeling langs gekende en minder gekende bezienswaardigheden van de stad. De bedoeling is om weetjes en anekdotes te vertellen die bezoekers zullen charmeren, maar eveneens bewoners met hernieuwde verwondering naar hun vertrouwde stad laten kijken.

Reacties:
“Over de gids waren we super tevreden, een super aangename dame die ons een leuke uitstap in Aalst heeft bezorgd. De uitleg was boeiend, humoristisch en met hart en ziel verteld, geen moment om ons te vervelen.” (Sally D.)
AALST VOOR GEBOREN WINNAARS
Een minimum 2 uur durende interactieve wandeling met anekdotisch vertelde historische weetjes over de stad. Bij elk verhaal hoort een vraag of doe-opdracht waarmee punten verdiend kunnen worden. Er is geen voorkennis vereist - gewoon zoeken, raden, gokken… De allerlaatste proef vindt plaats op café, waarna meteen kan worden overgegaan tot puntentelling en prijsuitreiking. We voorzien graag een prijs die gedeeld kan worden, zodat niemand in de kou blijft staan.