GIDSENORGANISATIE VOOR UW UITSTAPPEN, EVENTS & TEAMBUILDING
Culinaire wandeling

A'petit

Dit is een kortere versie van onze "Amuse Gueule" wandeling: met drie gangen in plaats van vier. We nemen je mee naar een eerste restaurant voor borrelhapjes/aperitief of voorgerecht, een tweede en derde restaurant voor respectievelijk hoofdgerecht en dessert. Tussendoor wandel je met de gids en krijg je allerlei historische weetjes en anekdotes over de stad voorgeschoteld. Zeker ook aangeraden om eens in eigen stad te doen!

A'petit kan ook worden aangevuld met een thema, zoals hartstocht, bandieten, straffe madams en nog veel meer. Kijk welke thema's beschikbaar zijn in jouw stad op de homepagina > Thema's en buurten.

Of maak van je culinaire wandeling de ideale teambuilding met "A'petit Voor geboren winnaars". Terwijl we van het aperitief naar het hoofdgerecht en dessert wandelen, onderwerpen we de teams aan een spervuur van vragen, een smaakopdracht en andere culinair getinte opdrachten waarmee punten verdiend kunnen worden. Er is geen voorkennis vereist - gewoon zoeken, raden, gokken… Een echte aanrader voor vrienden of collega's.

Reacties:
"De gids was een topper! Enthousiast, inspelend op de aanwezigen, voorbereid op de persoonlijke info van het gezelschap. De verhalen onderweg smaakten naar meer!" (Marco D.)

"Het geheel zat goed in elkaar, de gids kende zijn vak en het ging niet over de zware geschiedenis van Gent, wel over leuke anekdotes en voorvallen.
Het eten was lekker en alle eetlocaties waren uniek" (Inge P.)

VOOR MEER INFORMATIE