GIDSENORGANISATIE VOOR UW UITSTAPPEN, EVENTS & TEAMBUILDING
Culinaire wandeling

Amuse Gueule

Een interessante wandeling door de stad met tussenin een heerlijke maaltijd. We nemen je mee naar vier verschillende restaurants, voor aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht, en dessert. Terwijl je van het ene restaurant naar het andere stapt, vertelt de gids waarom het zo leuk vertoeven is in de stad. Je hoeft dus geen uren aan tafel te blijven zitten, maar je wandelt tussen de verschillende gangen van het menu, doorheen de stad. Je stilt samen met de gids de honger naar weetjes en anekdotes over wat er verborgen ligt in de straten. Een aanrader, ook in je eigen stad!

Amuse gueule kan ook worden aangevuld met een thema, zoals hartstocht, bandieten, straffe madams en nog veel meer. Kijk welke thema's beschikbaar zijn in jouw stad op de homepagina > Thema's en buurten.

Reacties:
“De gids was goed en de verhaaltjes erbij gaven een extra dimensie aan de avond. Organisatorisch is alles prima verlopen, we werden op voorhand correct geïnformeerd en de timing tijdens onze wandeling was eveneens mooi ingedeeld.” (Hanna D.)

“Het concept is geweldig en zeker voor herhaling vatbaar, ook de gids was dik in orde met niet al te droge kost maar boeiend en op tijd een leuke anekdote ertussen. Het eten was voor zeer goed vooral de laatste stop was een zeer leuke ervaring. De communicatie met Vizit is ook heel vlot is verlopen.” (Dirk K.)

VOOR MEER INFORMATIE