GIDSENORGANISATIE VOOR UW UITSTAPPEN, EVENTS & TEAMBUILDING
Culinaire wandeling

A'petit

Dit is een kortere versie van onze "Amuse Gueule" wandeling: met drie gangen in plaats van vier. We nemen je mee naar een eerste restaurant voor borrelhapjes/aperitief OF voorgerecht, een tweede en derde restaurant voor respectievelijk hoofdgerecht en dessert. Tussendoor wandel je met de gids en krijg je allerlei historische weetjes en anekdotes over de stad voorgeschoteld. Zeker ook aangeraden om eens in eigen stad te doen!

A'petit kan ook worden aangevuld met een thema, zoals hartstocht, bandieten, straffe madams en nog veel meer. Kijk welke thema's beschikbaar zijn in jouw stad op de homepagina > Thema's en buurten.

Ga op teambuilding op zijn Vizit’s met 'Voor geboren winnaars'. Bij elk verhaal hoort een vraag of doe-opdracht waarmee punten verdiend kunnen worden. Er is geen voorkennis vereist - gewoon zoeken, raden, gokken… Een echte aanrader voor vrienden of collega's.

Reacties:
"De gidsen waren zeer goed, op hun eigen vlotte manier tekst en uitleg gegeven zonder langdradige geschiedkundige verhalen te vertellen m.a.w. zeer boeiend en humoristisch. De plaatsen waar er gegeten werd waren ook zeer goed" (Nadine. S.)

VOOR MEER INFORMATIE